2015. április 12., vasárnap

Karobos kókuszos kása

 

 
 
 
 
A zabkása kiadós tápláló reggeli, és kíválló desszert is egyben. Rengeteg féle módon készíthetjük el, csak a fantáziánk szab határt.
 
Télen melegen, nyáron sok sok gyümölccsel kedvelem, de szeretem a karob és a kókuszreszelék párosát is nagyon :D

 
 
 


Karobos kókuszos kása recept

 

Hozzávalók:

5 dkg apró szemű zabpehely
0,5 kk karobpor
3 kk kókuszreszelék
4 kk agave szirup





A zabpelyhet megpirítom, kétszeres mennyiségű vízzel felöntöm.
 
Hozzá keverem a karobot, a kókuszreszeléket, az agave szirupot. 2-3 percig főzöm, amíg a zab teljesen megpuhul.  
 
Ha hígabban szeretjük, akkor még egy kevés vízzel lazíthatunk az állagán.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...