2014. június 16., hétfő

Spenótos fussili: A gyors ebéd






Friss és fagyasztott spenótból is nagyon finom. Aki szereti, tehet bele még egy kevés növényi tejszínt is.

Kedvelem ezt az ételt, nem csak az íze miatt, hanem mert 15 perc alatt készen is van :) ez nagy előny. Imádok főzni, viszont van, amikor pillanatok alatt kell valami igazán finomat az asztalra varázsolni. Szerencsére nem csak az én egyik kedvencem :)

Van is a fagyasztómban pár csomag előkészített spenót, gyors főzések idejére :)



Spenótos fussili recept 



Hozzávalók 2 főre:

2-3 marék spenót
1 gerezd fokhagyma
25 dkg fussili
olaj


A tésztát feltesszük, enyhén sós vízben főni.

Közben a spenótot megmossuk, csíkokra vágjuk. Kevés olajon megpirítjuk a fokhagymát, hozzá adjuk a spenótot.Pár perc alatt megfonnyasztjuk.

A tésztát leszűrjük, össze keverjük a spenóttal.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...